Size:

Intake

De grens tussen wonen, werken en onspannen wordt steeds kleiner. Eetkamers worden restaurants, kantoren worden huiskamers, lunchrooms worden werkplekken. Het worden ruimtes om te leven, te groeien, te delen.

Vanuit die filosofie ontwerp ik interieurs die meer zijn dan de combinatie van sfeer en functie. LeNue onwerpt ruimtes voor mensen.

Moodboard

Het moodboard is eigenlijk altijd mijn startpunt. Tijdens mijn intake zuig ik zoveel mogelijk informatie op en laat ik ook een vragenlijst voor jullie achter. Aan de hand van deze lijst probeer ik een gevoel naar boven te halen. Een moodboard blijft abstract, maar tijdens mijn eindpresentatie neem ik jullie mee in het verhaal en gevoel die ik voor jullie ontworpen heb.

Indeling en interieurplan

De juiste indeling is van essentieel belang, eigenlijk gaat het hier om een pragmatische benadering. Afstanden tussen meubelstukken moeten kloppen en looproutes zijn net zo belangrijk. Hoe een ruimte gebruikt wordt en wat voor jullie belangrijk is, zal van grote invloed zijn op de indeling. Samen nemen we jullie wensen door en zal ik tijdens mijn eindpresentatie 2 verschillende indelingen laten zien.

Kleuren en materialen

Dit is een van mijn lievelings onderdelen, kleuren en materialen zorgen namelijk voor een gelaagdheid en een tactiliteit. Hoe iets voelt of lijkt te voelen, spelen met kleuren en kleurvlakken, er is zoveel mogelijk. Met dit plan kan ik jullie in 2D en 3D laten zien wat ik voor jullie in gedachten heb. Ik ga voor jullie opzoek naar echte samples en maak hier een bord van die na mijn presentatie bij jullie achterblijft. Op deze manier zie je het beste de kleuren en materialen tot leven komen en ontvang je een digitale versie om het inkopen gemakkelijker te maken.

Lichtadvies

Met een lichtadvies neem ik jullie ruimte onder de loep en gaan we kijken hoeveel licht jullie nodig hebben en of wensen. Tegenwoordig is er zoveel keuze in licht en armaturen dat ik jullie graag op weg help en de juiste balans maak in jullie ruimtes.

Shopping list

Een shoppinglist is tot in de puntjes verzorgd, namen, afmetingen, kleuren en verkoopadressen, in feite kan alles met behulp van deze shoppinglist vanaf de bank besteld worden. De bank zelf is een ander verhaal, hier adviseer ik altijd om zelf nog eens te gaan proefzitten.

Omdat ik het hele plan heb doordacht en zorgvuldig heb samengesteld, gaat alles kloppen en op een hele fijne manier samen komen. Vaak help ik juist bij de grotere aankopen, maar uiteraard kunnen we ook de nadruk op de accessoires leggen.

Realisatie

Een verbouwing of een make-over kost tijd! Heb je dit niet of geef je graag dit stuk uit handen, dan neem ik het van je over. Dit is maatwerk en daarom iedere keer weer anders, laten we samen bespreken wat nodig is en waar ik kan helpen. Ik ben iemand die het liefste alles tot in de details voorziet.