Size:

Winkel, kantoor of coffee bar? De grens wordt steeds vager. Ruimtes worden multifunctioneel. Beleving en wellbeing staan centraal. Wat wil je dat jouw medewerkers en klanten ervaren?

Tulin geeft vanaf moment 1 om je project. Ze respecteert jouw inzichten en vult die aan met doordachte idee├źn.


Jamy Moussavi, De Nieuwe Dokter

De uitstraling van je bedrijfsinterieur is een verlengstuk van je identiteit. Ik combineer functionele oplossingen met opvallende stijlconcepten, die laten zien waar jouw bedrijf voor staat.

Wat kan je verwachten?

De grens tussen wonen, werken en onspannen wordt steeds kleiner. Eetkamers worden restaurants, kantoren worden huiskamers, lunchrooms worden werkplekken. Het worden ruimtes om te leven, te groeien, te delen.

Vanuit die filosofie ontwerp ik interieurs die meer zijn dan de combinatie van sfeer en functie. LeNue onwerpt ruimtes voor mensen.

Kennismaken?

Dat doe je bij mij altijd vrijblijvend. Geen verplichtingen. Als we een goeie match zijn bepalen we het pakket dat past bij jouw wensen.

Van gevoel en branding naar daadwerkelijke ruimte

We beginnen met een intake en daar nemen we al jouw wensen door, zowel de persoonlijke als de zakelijke. Vanuit daar ga ik aan de slag, indelingen, kleuren, materialen, alles komt aan bod om de totaalbeleving van jouw bedrijf compleet te maken.