Size:

Uit eten gaan is steeds meer een totaalbeleving. Eén die vooral met de rest van de wereld gedeeld moet kunnen worden. Een ‘instagrammable’ interieur is daarbij onmisbaar.

Door de creativiteit, duidelijke visuele uitleg en betrokkenheid van Tulin is ons restaurant gezelliger, ruimtelijker en moderner geworden. Wij en al onze gasten genieten er volop van!


Martijn Verbruggen & Stefan Verleer, Bouzy

Net als in een lekker gerecht gaat het in een interieur zowel om de ingrediënten als om de smaakvolle combinatie ervan. Alle zintuigen verdienen de aandacht, nietwaar?

Wat kan je verwachten?

De grens tussen wonen, werken en onspannen wordt steeds kleiner. Eetkamers worden restaurants, kantoren worden huiskamers, lunchrooms worden werkplekken. Het worden ruimtes om te leven, te groeien, te delen.

Vanuit die filosofie ontwerp ik interieurs die meer zijn dan de combinatie van sfeer en functie. LeNue onwerpt ruimtes voor mensen.

Kennismaken?

Dat doe je bij mij altijd vrijblijvend. Geen verplichtingen. Als we een goeie match zijn bepalen we het pakket dat past bij jouw wensen.

Goeie tips en duizend ideeën

Misschien heb je net dat zetje nodig om die gedurfde keuze te maken, twijfel je over de kleur op je muur, vermoed je dat je verloofde kleurenblind is of weet je niet waar je dat kastje van oma nou neer moet zetten. Dan is de quick fix precies wat je nodig hebt!

Uitgewerkt tot in de puntjes

Een nieuwe woning? Complete make-over? Dan heb je meer nodig. Ik neem je mee op reis door je eigen moodboard, stel kleurpalletten en materialen samen, maak indelingsplannen, shopping lists en ga zelfs samen met je shoppen!